primar buhusi

Urări de Anul Nou: Vasile Zaharia, primarul orașului Buhuși

Urări de Anul Nou: Vasile Zaharia, primarul orașului Buhuși

„Să ne dorim un an cu pace!”

„Urez buhușenilor, celor de acasă și de oriunde s-ar afla, un An Nou bun, cu sănătate, cu bucurii și reușite pe toate planurile. Vreau să transmit tuturor un mesaj de încredere în propriile noastre forțe, în faptul că vom putea împlini fericit toate gândurile bune.

Alesii buhuseni au depus juramântul

Alesii buhuseni au depus juramântul

În prezenta presedintelui Consiliului Judetean, Sorin Brasoveanu, a Elenei Duhan, reprezentant al Prefecturii, a celor doi judecatori care au gestionat fericit alegerile locale, dupa ce le-au fost validate mandatele, cei 19 consilieri buhuseni (9 PSD, 6 PNL, 2 ALDE, 2 M10) au depus juramântul.

Campania electorală pentru alegerile locale se încheie sâmbătă

Campania electorală pentru alegerile locale se încheie sâmbătă

17148 de cetățeni cu drept de vot din Buhusi sunt chemați duminică la urne pentru alegerea autorităților administrației publice locale.

Cetățenii care au împlinit 18 ani, inclusiv în ziua alegerilor, pot să-și exercite dreptul de vot, pe baza actului de identitate.

Alegătorii se pot prezenta la urne începând cu ora 7,00 și pot să voteze până la ora 21,00.

Raportul Agenţiei Naţionale de Integritate în cazul primarului din Buhuşi, Ionel Turcea, desfiinţat de magistraţii din Bacău

Curtea de Apel din Bacău a anulat raportul Agenţiei Naţionale de Integritate, care semnala starea de incompatibilitate a primarului Ionel Turcea, care a fost şi membru al Consiliului de Administraţie al Spitalului Orăşenesc Buhuşi în perioada 2 august 2012-6 aprilie 2015. În motivaţia care i-a convins pe magistraţi, edilul a făcut referire la cazul similar al fostului primar din Sibiu, Klaus Werner Iohannis.

Pagini

Subscribe to RSS - primar buhusi