Stiri

Daca aveti o stire din orasul Buhusi si doriti sa o publicam pe site, o puteti trimite la adresa contact@orasulbuhusi.ro

Manager de spital: „Pacienții sunt evaluatorii noștri cei mai buni”

Ca niște ghizi autentici, dr. Mouhannad Toron, managerul spitalului buhușean, și ing. Constantin Poiană, manager de calitate, m-au invitat să vizitez blocul operator. Vizita m-a făcut să simt că această instituție sfidează cotidian provincialismul, propunând mereu standarde de calitate invidiate de multe spitale din țară.

Bucureșteni, buhușeni, nemțeni în Școala de Vară

S-a încheiat a IV-a ediție a Școlii de Vară la țară, gestionată fericit de Asociația ,,Liber la Educație, Cultură și Sport” București. Ediția din acest an s-a desfășurat în două comune din județul Neamț: Români și Costișa, în perioada 16-23 august.

În vizită la amicul sănătății

O vizită la spitalul buhușean. Vreau să văd. Și am ce vedea. Ordine, curățenie, securitate, proceduri respectate, bolnavi care-mi șoptesc mereu faptul că este OK, rigoare, zâmbetele… asistentelor, chiar curtoazie, aer de civilizație cu nuanțate accente europene, medici centrați pe nevoile pacienților…

Spitalul Orășenesc Buhuși angajează medici în specialitățile B.F.T. (balneo-fizio-terapie), cardiologie și radiologie (competențe C.T.)

Spitalul Orășenesc Buhuși, din județul Bacău, dorește să angajeze, cu orice formă juridică permisă de legislația în vigoare, medici în specialitățile B.F.T., cardiologie și radiologie (competențe C.T.).

Spitalul Orășenesc Buhuși dispune de un valoros corp medical, care răspunde cu competenţă şi responsabilitate solicitărilor venite din partea pacienţilor. Spitalul are o capacitate de 173 de paturi internari continue şi 20 paturi internari de zi, este structurat în 12 secţii şi compartimente.

Rezultate evaluare nationala 2017

In urma evaluarii lucrarilor contestate, nota initiala se poate modifica, dupa caz, prin crestere sau descrestere, prin nota acordata la contestatii.
Astfel, nota comisiei de contestatii este finala, intrucat nu se mai aplica regula celor 0,5 puncte diferenta intre nota de la evaluarea initiala si cea de la contestatii.
Media de admitere a absolventilor de gimnaziu in ciclul liceal se calculeaza ca medie ponderata intre media la Evaluarea Nationala (cu o pondere de 80%) si media generala de absolvire a claselor din V-VIII (cu o pondere de 20%).

Pagini

Subscribe to RSS - Stiri