Accident grav de circulatie pe soseaua Buhusi-Blagesti

Postat de Buhusi la Mar, 21/10/2014 - 13:47

Marti, dupa-amiaza, pe soseaua Buhusi– Blagesti a avut loc un grav accident de circulatie. Autospeciala BC-0-PAS, pilotata de I.L., se deplasa regulamentar pe directia Buhusi-Blagesti.
Venind din sens opus, camioneta Ford BC-11-HRI, la volanul careia se afla B.A.S., s-a izbit frontal in camioneta, aruncând-o pur si simplu de pe carosabil.
Cabinele celor doua autovehicule au fost distruse in mare parte, ambii conducatori auto ramânând incarcerati. I.L., care-i reprosa mereu lui B.A.S. cauza coliziunii, ne-a spus:,,Nu-mi explic. A venit din sens opus si s-a izbit direct in mine”.
Circulatia rutiera a fost blocata mai mult de o ora. Doua ambulante din Buhusi, politisti buhuseni si din Blagesti, pompierii buhuseni, dar si cei de la Descarcerare, din Bacau, insotiti de o ambulanta, au intervenit operativ. I.L., conducatorul autospecialei prezenta un traumatism abdominal, avea fracturi la membrele inferioare.
B.A.S. avea fata insângerata, diverse contuzii si fracturi. Ambii erau constienti si au fost transportati la spital, dupa ce au primit primul ajutor. Politistii cerceteaza cauzele accidentului.