Accident provocat de un sofer beat

Postat de Buhusi la Dum, 20/07/2014 - 14:09

Polițiștii au fost sesizați la data de 18 iulie a.c., în jurul orei 17.00, despre faptul că în orașul Buhuși, la intersecția străzilor Libertății cu Stadionului a avut loc un eveniment rutier cu victime.
Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 39 de ani din Târgu Ocna, care conducea un autoturism pe strada Stadionului din Buhuşi, la intersecţia cu strada Libertăţi a virat la stânga, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de o persoană de sex feminin de 42 de ani, din comuna Orbeni.
În urma impactului dintre cele două vehicule, conducătoarea auto de 42 de ani a suferit vătămări corporale și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău, pentru îngrijiri medicale.
Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătoarea auto și 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 39 de ani.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influența alcoolului.