Autoritatile bacauane invita cetatenii sa adopte cainii din adapost

Postat de Buhusi la Lun, 15/09/2014 - 22:06
adoptie caini

Câinii fără stăpân din adăpostul Primăriei municipiului Bacău pot fi adoptaţi gratuit de către persoanele fizice şi juridice care doresc să facă acest lucru.
Adopţia câinilor se face în baza unei declaraţii angajament, disponibilă la sediul adăpostului de câini, situat în strada Republicii nr. 181, sau la sediul Direcţiei Salubrizare, Agrement, Parcuri din strada Constantin Ene nr.3. Câinii adoptaţi vor fi preluaţi din adăpost și vor fi în prealabil deparazitaţi intern şi extern, sterilizaţi, vaccinaţi antirabic, microcipaţi.
Fiecare animal adoptat va avea și carnet de sănătate. Programul de adopţii se desfăşoară zilnic, inclusiv sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 – 18.00. In acest interval, persoanele interesate au acces liber în adăpost și pot alege orice câine doresc. Adopţia câinilor se face gratuit.
In prezent, capturarea câinilor fără stăpân de pe raza municipiului Bacău este sistată prin ordonanţă a Direcţiei Sanitar Veterinare. Adopţia unui număr cât mai mare de câini din adăpost va contribui la o mai bună îngrijire a acestora şi la descongestionarea adăpostului în vederea reluării activității de capturare a câinilor fără stăpân.
sursa: desteptarea.ro