Spitalul organizeaza Ziua Portilor Deschise

Postat de Buhusi la Mar, 18/08/2015 - 09:25
Spitalului Orasenesc Buhusi

Spitalului Orasenesc Buhusi va organiza, in ziua de 22 august, Ziua Portilor Deschise, prima activitate de acest gen din istoria institutiei. Cei interesati se vor intâlni, la ora 10.00, in sala de conferinte, cu staff-ul institutiei.

Vor fi prezentate sectiile, compartimentele, laboratoarele, cabinetele din ambulatoriul integrat, echipele de medici si de asistenti. Dupa ce vor afla elemente interesante despre strategia de dezvoltare a institutiei, vizitatorii vor putea primi raspunsuri la posibile intrebari.

Se vor vizita: sectiile, compartimentul de primire a urgentelor, circuitul de internare / externare, circuitul alimentelor cu blocul alimentar central (unde pot fi vazute conditiile în care este pregatita mâncarea pentru pacientii internati), circuitul medicamentelor, compartimentele Chirurgie, Ortopedie, Traumatologie, A.T.I., Internari de zi medico-chirurgicale, Blocul Operator, Medicina Interna, Pediatrie. Constantin Poiana, managerul de calitate al institutiei, ne-a spus:

,,Asteptam cât mai multi cetateni la aceasta activitate. Vom arata vizitatorilor cum se lucreaza la noi si vom încerca sa le explicam ce înseamna organizarea unui spital. Asteptam intrebarile si sugestiile tuturor. Suntem deschisi oricarei abordari care ar aduce un plus de calitate pentru pacient”.