Buhusi: Aniversare sub auspiciile inocentei

Postat de Buhusi la Sâm, 22/02/2014 - 20:19
Buhusi: Aniversare sub auspiciile inocentei

S-au implinit 12 ani de la infiintarea Complexului de Servicii Comunitare din Buhusi. Printr-un proiect european de reabilitare, cladirea care-i gazduieste activitatea a fost recent reabilitata, calculatoare si imprimante noi si-au facut aparitia in activitatea copiilor si salariatilor. Salariatii Complexului au initiat, in colaborare cu Asociatia „Lizuca” Bacau, un proiect care a vizat redecorarea peretilor cladirii.

Un talentat si generos pictor, Bogdan Vatafu, absolvent de Arte Plastice, a redecorat minunat totul. Sediul pare a fi un crâmpei din minunata lume a povestilor. “Intentionam, ne-a spus Roxana Mihai, coordonatorul institutiei, sa denumim, simbolic, institutia: INOCENTA.

Noua generatie de prichindei, indrumata de educatoare, kinetoterapeut, de un asistent social si un logoped a tinut sa marcheze implinirea a 12 ani de la infiintare prin activitati sprijinte minunat de administratia locala, Asociatia Lizuca, dar si de parinti. Copiii respira aici un aer european. Aceasta este cea mai mare bucurie a noastra”