Buhusi: Cerșetoare prinsă la furat

Postat de Buhusi la Lun, 23/02/2015 - 15:54

În după amiaza zilei de 21.02.2015, Poliţia oraşului Buhuşi a fost sesizată prin SNAU 112 de o tînără de 32 de ani, asistentă în cadrul Spitalului Orăşenesc Buhuşi,despre faptul că din cabinet, dintr-o poşetă i-a fost sustrasă o sumă de bani.

Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului a identificat și reținut în imediata apropiere a Spitalului Orăşenesc Buhuşi o femeie de 24 de ani, fără ocupaţie, din comuna Gioseni județul Bacău, care încerca să fugă de la locul comiterii faptei fiind însoţită de o minoră de 8 ani.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că în după amiaza zilei de 21.02.2015, suspecta însoțită de minoră a venit din municipiul Bacău cu microbuzul în oraşul Buhuşi cu scopul de a cerşi, s-a deplasat la Spitalul Buhuşi – Secţia Cronici unde la un moment dat profitând de neatenţia unei asistente (partea vătămată) a pătruns în biroul acesteia, iar dintr-o geantă a sustras suma de 250 lei pe care apoi a plasat-o minorei.

Suma de 250 lei a fost gasita asupra minorei, fiind ridicată și restituită părţii vătămate pe baza de dovadă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările continuă cu autoarea în stare de libertate.

sursa: desteptarea.ro