Buhusi: ,,Sa nu-i uitam pe cei care uita”

Postat de Buhusi la Mie, 01/10/2014 - 06:57
Spitalul Buhusi

Spitalul Buhusi a fost gazda unei manifestari care a avut un moto emotionant:,,Sa nu-i uitam pe cei care uita. Metode inovatoare utilizate in recuperarea si reabilitarea persoanelor cu dementa”.

Organizata in colaborare cu Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din România, filiala Bacau, manifestarea stiintifica a avut ca invitati specialisti in psihiatrie, neurologie, ingrijire medicala si asistenta sociala.

Am remarcat si prezenta medicilor Aurelia Taga, Carmen Covrig, Violeta Popescu (Spitalul Judetean), a medicilor Mihaela Loredana Ungureanu si Cula Tepes (Harghita), a Gabrielei Achihai (Fundatia de Sprijin Comunitar), Minodorei Chicea (Ordinul Asistentelor si Moaselor), precum si a Mihaelei Duma (Scoala Postliceala Sanitara ,,Mihai Eminescu”).

Printre cei care au avut interventii stiintifice s-au numarat medicii buhuseni Carmen Kirila, psihiatru, si Tatiana Uruioc, neurolog.

,,Ne bucura faptul ca aceasta manifestare a fost un succes. Oaspetii au apreciat modul de organizare si schimbarile calitative din viata spitalului nostru. Prezent, primarul Ionel Turcea ne-a asigurat ca va sustine in continuare proiectele noastre. Aceasta manifestare stiintifica este prima dintr-o serie care va continua pe termen lung”, ne-a spus dr. Mouhannad Toron, managerul spitalulului buhusean.

sursa: desteptarea.ro