Casa candidatului PNL la Primaria Buhusi a luat foc

Postat de Buhusi la Mie, 06/04/2016 - 21:59

Casa candidatului PNL la Primaria Buhusi a luat foc, in aceasta dupa-amiaza, din motive inca necunoscute, la doar cateva ore dupa ce Mihail Lupu isi anuntase intentia de a intra in batalia electorala.

Astazi, in jurul orei 16.40, a izbucnit un incendiu la acoperisul unei vile de pe strada Magnoliei, din cartierul Gheraiesti, si au fost solicitati pompierii de la Detasamentul Bacau care au intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma si o autoplatforma pentru lucru si salvare de la înaltime.

Militarii au lichidat incendiul in limitele gasite. Flacarile au distrus 30 de metri patrati din acoperis, iar alti 100 de metri patrati au fost degradati.

Militarii fac acum verificari pentru a stabili de la ce a pornit focul.

Mhail Lupu crede ca la mijloc ar fi o mana criminala, deoarece, cu cateva ore inainte, la o intâlnire cu membrii filialei locale si ai conducerii judetene a P.N.L., si-a prezentat platforma electorala, strategiile de cucerire a electoratului.
“Coincidentele nu mai sunt ceea ce ar trebui sa fie. Se pare ca nu se voia sa candidez”, a declarat Lupu pentru Desteptarea.ro.

Sursa
Desteptarea.ro