Crima la Racova. Un tânar a fost omorât cu lovituri de topor

Postat de Buhusi la Lun, 13/10/2014 - 09:19
Crima la Racova.

Tragedia s-a petrecut sâmbata seara, pe drumul public din comuna Racova, sub ochii mai multor martori. Victima, un tânar de 28 de ani, din localitate, a mers la un bar si acolo a ciocnit câteva pahare cu un vecin de 49 de ani.

Si-a adus aminte repede ca fratele acestuia l-a batut la discoteca in urma cu doua cu ceva timp si a vrut sa se razbune.

S-au luat la cearta, iar tânarul, ceva mai hotarât, s-a dus acasa, a pus mâna pe un topor si s-a intors la bar ca sa rezolve problema. A apucat sa dea o singura lovitura si sa-l raneasca pe celalalt la un deget, pentru ca a intervenit sa-i ia apararea fratele acestuia.

Individul, de 47 de ani, a reusit sa ia toporul si fara sa stea prea mult pe gânduri l-a ucis cu câteva lovituri repetate chiar sub ochii celor care erau prezenti acolo.

Un individ periculos

Speriati, oamenii au sunat la 112 iar in scurt timp localitatea a fost impânzita de politisti.

„Au baut in bar, se certau si la un moment dat a zis sa iasa afara sa se bata. Cel care a murit, dupa ce a primit doi pumni in ficat, s-a dus acasa a luat toporul si a vrut sa-i dea in cap, dar a pus mâna si i-a taiat un deget. A venit fratele lui, s-au imbrâncit si când a pus mâna pe topor l-a omorât”, povestea un martor.

Potrivit familiei victimei, de la bataia din discoteca au tot fost amenintati de agresor care ar fi vrut sa nu fie tras la raspundere pentru acea fapta, insa nu au crezut ca poate fi in stare sa-i ia viata pentru atâta lucru.

Suspectul, cunoscut in sat ca un individ violent, mai ales ca a mai fost condamnat pentru crima si alte infractiuni, a fost retinut de anchetatori si va fi dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru omor. Daca va fi gasit vinovat, el se va intoarce dupa gratii pentru foarte multi ani.

sursa:desteptarea.ro