CSS Bacau si HC Buhusi, calificate la turneul final

Postat de Buhusi la Mar, 10/05/2016 - 22:45
CSS Bacau si HC Buhusi, calificate la turneul final

Bacaul va fi prezent cu doua echipe la turneul final al Campionatului National feminin de minihandbal (jucatoare nascute in 2005 si mai mici) programat in perioada 22-26 iunie. Este vorba de CSS Bacau si HC Buhusi, clasate pe primele doua locuri in grupa A a turneului semifinal desfasurat la finalul saptamânii trecute, chiar la Bacau.

Din cealalta grupa au obtinut biletele pentru turneul final CSS Galati si LPS Vaslui. Pozitionata pe primul loc in grupa, CSS Bacau, echipa antrenata de Georgiana Vântu si Costel Oprea, a obtinut urmatoarele rezultate: 9-9 cu HC Buhusi, 15-4 cu LPS Tulcea si 7-3 cu CSS Medgidia. Pe lânga remiza cu CSS Bacau, HC Buhusi (antrenor Eusebiu Tancau) s-a impus cu 9-7 in fata Medgidiei si cu 14-10 in compania tulcencelor.

La turneul semifinal ale carui meciuri s-au desfasurat la Sala Orizont si la sala de sport a CN Pedagogic “Stefan cel Mare”, CSS Bacau a participat cu urmatorul lot de jucatoare: Bianca Ungureanu, Giulia Varga, Teodora Puscuta, Ioana Petrisor, Bianca Bazan, Renata Pintilescu, Iulia Iacob, Denisa Bârladeanu, Daria Olariu, Ana Maria Sofron, Iolanda Cârlan, Maria Dinu, Raluca Porcos, Bianca Paun, Aura Botezatu, Diana Iorga, Alina Anchidin, Delia Rau, Elisa Apostu, Alexia Onofrei. Desi fac parte din lotul CSS, nu au putut participa la turneul semifinal urmatoarele jucatoare: Ioana Zareschi, Sara Cancel, Rebeca Matache, Maia Ionescu, Elisa Nita, Martina Gutu si Denisa Sandulachi. La turneul final vor lua startul 16 echipe.

Sursa
desteptarea.ro