Fotbal/ Liga a V-a: Viva Activ Buhusi, ce record!

Postat de Buhusi la Mie, 03/06/2015 - 09:02
Viva Activ Buhusi
Tags

Cadere de cortina peste campionatul Ligii a V-a, care a consemnat promovarea in esalonul patru a echipelor Viva Activ Buhusi si Soimii Racaciuni.

In ceea ce priveste formatia buhuseana, aceasta a reusit un record demn de invidiat: a câstigat toate partidele din campionat. Totusi, Viva Activ era sa se incece la mal. In ultima etapa, programata in week-end, Viva a fost condusa la Cotofanesti, de Speranta pâna in minutul 70, cu scorul de 3-0! Cu toate acestea, oaspetii au reusit o noua victorie.

Profitând de caderea fizica a gazdelor, buhusenii au inscris nu mai putin de patru goluri in ultimele 20 de minute, impunându-se cu un neverosimil 4-3. surprinzatoare si infrângerea celei de-a treia forte a campionatului, Biruinta Bacau, care a clacat in deplasarea de la Buciumi.

Iata rezultatele complete ale ultimei etape din campionatul Ligii a V-a: Viitorul Urechesti- L. Margineni 0-3 (neprezentare), Speranta Cotofanesti- Viva Activ Buhusi 3-4, Recolta Urechesti- Soimii Racaciuni 0-3 (neprezentare), Stejarul Buciumi- Biruinta Bacau 2-1, AS Mânastirea Casin- Aripile Cleja 6-3.

Sursa
desteptarea.ro