Judecătoriile din Buhuşi, Bacău şi Moineşti au şefi noi. Schimbări la vârf şi în mai multe parchete din judeţul Bacău Buhusi

Judecătoriile din Buhuşi, Bacău şi Moineşti au şefi noi. Schimbări la vârf şi în mai multe parchete din judeţul Bacău

De la începutul anului, urmare a concursurilor pentru funcţiile de conducere, care au avut loc în perioada septembrie-decembrie, judecătoriile din Bacău, Moineşti şi Buhuşi au noi preşedinţi. S-au produs schimbări şi la nivelul conducerii unor parchete din judeţul Bacău.

În urma concursurilor organizate pentru funcţiile de conducere ale parchetelor au primit numiri pe funcţii procurorii Daniel Ştefan – prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, Iuliana Perju-prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buhuşi şi Constantin Horaţiu Stângaciu, prim procuror adjunct al Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău.

Urmare a concursurilor organizate de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, în perioada 9 septembrie-9 decembrie, mai multe instanţe din judeţul Bacău şi-au schimbat conducerea. Numirile în funcţii sunt valabile până pe 1 ianuarie 2020. Ancuţa Blănariu, de la Judecătoria Roman, a devenit preşedintele Judecătoriei Bacău. O înlocuieşte din funcţie pe judecătorul Simona Carmen Panfil, care a ocupat funcţia în ultimile luni cu delegaţie. Adina Mihaela Păun, care în ultima perioadă a avut delegaţie să conducă Judecătoria Buhuşi a fost reconfirmată pe funcţie în urma examenului de la INM. Un mandat de trei ani, de preşedinte, a primit şi judecătorul Nela-Carmen Paţilea care conduce de la 1 ianuarie Judecătoria Moineşti, post ocupat în ultimile luni de judecătorul Daniel Darie.

Sursa: 
adevarul.ro

buhusi

orasul buhusi

buhusi

orasul buhusi

noutati buhusi

imagini buhusi

site buhusi, stiri despre oras, imagini din buhusi