La Buhusi isi face mendrele propaganda electorala prin s.m.s.

Postat de Buhusi la Dum, 11/12/2016 - 14:34
La Buhusi isi face mendrele propaganda electorala prin s.m.s.

La Buhusi, cetatenii se prezentaseră mai putini cu 500 la urne, fata de ultimele alegeri locale.

In sectiile de votare, atmosfera era civilizata. Singura iesire ilegala din decor a stârnit apoi ceva valva. Muti buhuseni au primit, dimineata, un mesaj pe telefon: ,,Votati (…): dvs, familia si prietenii. Va multumesc,(….)”.

Unul dintre mesajele pe care noi le-am capturat are ora 8,13, ziua fiind 11 noiembrie a.c. Este precizat numele partidului pentru care se solicita votul. Cel care a trimis mesajul se semneaza.

Si un salariat din staful primariei a spus că a primit acest mesaj, recunoscând si numarul de telefon al expeditorului. Am vorbit cu trei membri importanti ai partidului pentru care se solicitau voturi.

Toti trei erau indignati de acest episod ilegal al alegerilor. Unul dintre aceștia mi-a spus că i-a cerut expeditorului mesajului să înceteze urgent demersul său (erau martori, la marturisire, si ceilalti doi membri importanti ai partidului…).

P.S.D. a alertat staful judetean, a intreprins demersurile cuvenite pentru a sesiza Politia Buhusi, din perspectiva infractiunii electorale.

Sursa
desteptarea.ro