Liceenii buhuseni au câstigat ,,Martzobossul de Aur”

Postat de Buhusi la Mar, 03/06/2014 - 08:40

In cadrul unui spectacol organizat la Casa de Cultura Buhusi, juriul a premiat cele mai bune filme inscrise in Concursul National al Filmului de Comedie pentru Liceeni. Gestionat de liceenii buhuseni, in parteneriat cu M.E.N., Asociatia Renasterea, I.S.J. Bacau si C.C.D. Bacau, concursul, aflat la editia a VII-a, s-a bucurat, si in acest an, de interesul unor competitori grozavi.
Pentru a treia oara, marele premiu, ,,Martzobossul de Aur”, a revenit liceenilor buhuseni. Acestia, prin clasa a X-a B, coordonata de prof. Manuela Borcieanu, au impresionat cu pelicula ,,Superman la scoala”. Robert Stefan Airinei, Florin Catalin Putanu, Marius Mihai Dascalu, Alexandru Gheorghita, Bogdan Gorea si Elena Victoria Hreapca sunt grozavii protagonisti ai filmului.
,,Martzobossul de Argint” si ,,Martzobossul de Bronz” au revenit liceenilor de la Colegiul ,,Nicolae Titulescu” din Dâmbovita, cu filmele ,,Provocari si nazbâtii si o ,,Lume superficiala”. Mentiunile au fost acordate liceenilor de la Colegiul National ,,Samuil Micu” Beius, Bihor, si de la Colegiul National ,,Al. I. Cuza” Galati, pentru peliculele ,,Vreau sa fiu fermier” si ,,Wrecking Ball”.
Cu acest prilej, au debutat si manifestarile Festivalului Muzical ,,Mihail Drimbe”, care vor continua la sfârsitul acestei saptamâni. Manifestarea artistica a fost gestionata de cadrele didactice Mihaela Corbu, Andreea Stefania Cojocaru si Anisoara Ionascu.
Ion Fercu
sursa: desteptarea.ro