liceu Buhusi

Dulcele-amar al superbei lacrimi adolescentine

Tristetea, dezamagirea si scârba pe care unii competitori au aruncat-o in sufletele buhusenilor, prin discursul lor electoral penibil si mizerabil, au fost aruncate in aer de superba parada a celor aproape 140 de liceeni buhuseni, care, costumati in robe, sub ochii si in aplauzele a mii (sic!) de buhuseni, si-au luat ramas-bun de la scoala, scandând/cântând pe strazile orasului.

„Martzobossul de Aur” a fost recucerit de liceenii buhuseni

La cea de a IX-a editie a Concursului Filmului de Comedie pentru Liceeni „Martzobossul de Aur” au participat adolescenti din toata tara. Gestionata de Colegiul ,,Ion Borcea” Buhusi, in parteneriat cu I.S.J. Bacau, C.C.D. Bacau si asociatiile ,,Prolyceum” si ,,Renasterea”, manifestarea si-a desemnat câstigatorii. Marele premiu, „Martzobossul de Aur”, a revenit, pentru a doua oara consecutiv unui colectiv de actori ai clasei a XI-a A, de la colegiul buhusean, pentru filmul TIPOLOGII, o savuroasa comedie despre dragoste si adolescenta.

„Mi-as dori sa fiu inmormântat intr-o biblioteca imensa”

– interviu cu prof. Ion Fercu, directorul Colegiului Tehnic „Ion Borcea” Buhusi

– Cum/care este viata traita in 4D: profesor, scriitor, director de scoala, gazetar?
– Ati omis un… D, primul D: sot/tata/bunic. Traiesc in 5D. Un gazetar malitios m-ar fi intrebat daca nu este vorba si despre niste risipiri aici. In 5D se traieste interesant, dar fara timp liber. M-am jefuit singur de timp liber, dar nu regret. Daca doua dintre aceste provocari n-ar fi gestionate de mentalul meu (si) ca hobby-uri, probabil ca o luam razna (de tot).

Liceul buhusean va organiza cursuri gimnaziale

Colegiul „Ion Borcea” Buhusi va avea, incepând de anul scolar viitor, conform cu H.G. nr. 18/2013 si Ordinului de ministru nr. 4193/8-VI-2015, dreptul de a organiza cursuri gimnaziale, nivel 1(clasa a V-a, pentru inceput). Fireste, aceasta autorizare de functionare va trebui aprobata, prin planul de scolarizare, si de I.S.J. Bacau.

buhusi

orasul buhusi

buhusi

orasul buhusi

noutati buhusi

imagini buhusi

site buhusi, stiri despre oras, imagini din buhusi

Subscribe to RSS - liceu