Premiera chirurgicala buhuseana

Postat de Buhusi la Lun, 21/09/2009 - 20:12

an urma cu putin timp, semnalam faptul ca eterna domnisoara a targului Buhusi, cea mai curtata fiinta de genul feminin a asezarii, Fata cu ulciorul, a suferit de pe urma actiunii unor vandali, ramanand doar cu niste fragmente amarate din mana stanga. Este vorba, ati anteles, despre statuia astfel denumita, care, de zeci de ani ofera buhusenilor apa printr-un ulcior pe care-l tine an mana dreapta. Printre cei deranjati de patania domnisoarei s-a numarat si Pusa Teslaru, actrita a Teatrului National, fiica lui Vasile Teslaru, sculptorul care a realizat statuia amintita.
Apelul nostru – care invoca si un grabnic transplant de mana – nu a ramas fara ecou. Peste numai doua zile, specialistii an chirurgie plastica, domeniul statui, au diagnosticat betesugul si au pornit la treaba. Noi, care avem mare ancredere an orice administratie locala, credeam ca va fi asteptat un nefericit accident mortal al unei statui asemanatoare, pentru a realiza transplantul.
[ad#stire] Iata ca, antr-un timp record, bratul a fost creat an laboratoarele tehnice de specialitate ale locului si domnisoara arata ca noua. Mai mult, s-a procedat si la o revigorare a avestimentatiei”, cu ajutorul unei pelicule de bronz. Domnisoara arata de parca ar fi gata de o antalnire romantica. Asadar, daca mai sunt administratii locale care au de reparat domnisoare, acestea pot apela cu ancredere la buhuseni.