Tânar ucis cu toporul. De spaima, tatal sau a facut infarct si a murit

Postat de Buhusi la Lun, 22/02/2016 - 19:54

Totul, dupa ce mai multe persoane inarmate cu topoare au navalit in gospodaria celor doi- suparati din cauza unui conflict mai vechi. Cand i-a vazut, batranul a facut o criza de inima si s-a prabusit fara suflare. Fiul sau a incercat sa discute cu batausii dar a fost lovit mortal.
Vecinii spun ca scandalul intre cele doua familii din comuna Blagesti, judetul Bacau, este mai vechi. Agresorii ar fi fost invidiosi ca tinerii din familia atacata si-ar fi gasit de lucru in strainatate si au o casa mai frumoasa. In noaptea de duminica spre luni, au navalit in curtea rivalilor inarmati pana in dinti. Au facut scandal si au spart geamurile casei. Cand i-a vazut, batranul de 79 de ani s-a speriat atat de tare incat efectiv i-a stat inima in loc.
Maria Bujor sotia uneia dintre victime: “Au venit la socrul meu si i-au spart geamurile. Au venit si la mine si mi-au rupt cateva scanduri din gard. Sotul meu a luat si el cateva pietre de pe jos si a ajuns pana acolo sa ii fugareasca. Tipa si soacra mea ca i-a murit tatal."
Fiul batranului, un barbat de 39 de ani, a iesit sa vorbeasca cu agresorii. Cand acestia l-au atacat, a inceput si el sa riposteze, dar unul dintre ei l-a lovit puternic in cap.
Maria Cazacliu, sora victimei: "Cand am ajuns in drum era mort, era decedat. Am sunat ambulanta, am pus mana pe el dar nu mai sufla. Ii era ciuda ca fratele meu merge la munca si castiga bani si are prieteni si si-a facut casa si ei nu au nimic. De asta, ciuda si invidie."
Si alti localnici spun ca traiesc sub teroare din cauza familiei agresorilor. "A zis ca ea are bodyguarzi intr-o carciuma. Mi-a rupt mana. M-a tras din caruta si ce mi-a mai facut uite toata sunt numai urme zgariata si cu ochii umflati", spune o vecina.
Anchetatorii au retinut un suspect pentru omor. Zona este si acum impanzita de jandarmi si politisti pentru ca rudele celor doi barbati morti sa nu se razbune. Sotia tanarului ucis in bataie azi noapte are 2 copii mici si este insarcinata cu al treilea.

Sursa
stirileprotv.ro