2

Buhusi

Buhuseanca Alina Stoleriu se califică în următoarea etapă X Factor

Alina Stoleriu

"X Factor pentru mine a insemnat foarte mult ,a fost o experienta palacuta si plina de emotii de nedescris, iar asta se datoreaza faptului ca nu am mai participat la un concurs de 10 ani, mi-a fost foarte greu sa iau decizia de a ma prezenta la un concurs de o asemenea anvergura. Vreau sa va marturisesc ca X Factor este un reality show in adevaratul sens al cuvantului,care merita urmarit . Nu este nimic regizat,am avut ocazia sa intalnesc oameni talentati,oameni simpli,oameni din toate categoriile sociale,toti cu aceeasi dragoste pentru muzica,si dorinta de asi indeplini visele.

Drama natalitatii si exodului buhusean

populatie Buhusi

La un sfert de secol de la marea rebeliune din decembrie 1989, târgul Buhusi incepe sa aiba un aer de localitate in curs de parasire. Unul dintre argumente: evolutia numerica a populatiei scolare. La Colegiul ,,Ion Borcea” erau inscrisi, in 1990, 1470 de elevi.

Autoritatile bacauane invita cetatenii sa adopte cainii din adapost

adoptie caini

Câinii fără stăpân din adăpostul Primăriei municipiului Bacău pot fi adoptaţi gratuit de către persoanele fizice şi juridice care doresc să facă acest lucru.
Adopţia câinilor se face în baza unei declaraţii angajament, disponibilă la sediul adăpostului de câini, situat în strada Republicii nr. 181, sau la sediul Direcţiei Salubrizare, Agrement, Parcuri din strada Constantin Ene nr.3. Câinii adoptaţi vor fi preluaţi din adăpost și vor fi în prealabil deparazitaţi intern şi extern, sterilizaţi, vaccinaţi antirabic, microcipaţi.

Buhusi, in Evul Mediu nocturn

Buhusi, secolul XXI. Miez de noapte. Cineva din familie are o criza subita. Este nevoie urgenta de un medicament.

Realizezi ca n-ai fost inspirat. Nu ti-ai transformat apartamentul in farmacie, asa ca trebuie sa dai fuguta in oras. Când ajungi in strada, mai realizezi ceva: iti aduci aminte de faptul ca in oras, la vreme de seara târzie/noapte nu este deschisa nicio farmacie. Te intrebi daca nu cumva te-ai ratacit prin Evul Mediu. Iti vine o idee: dai fuguta la spitalul aflat pe valurile frumoasei reabilitari complexe. Alergând, chiar esti purtat de speranta.

Pesedistii buhuseni, pe valul optimismului de urna

La Buhusi a fost organizata conferinta organizatiei P.S.D. Un raport de activitate si abordarea pragmatica si optimista a problematicii alegerilor prezidentiale au fost principalele teme ale conferintei la care au participat aproape o suta de membri. La intâlnire a fost prezent si liderul organizatiei judetene, Dragos Benea.

Pages

2

  • Hanul de la Orbic - buhusi
  • Muzeul Buhusi
  • Biserica Buhusi
  • Blocul cu 7 etaje din Buhusi
  • Parc Buhusi
  • Stofe Buhusi
  • Stofe Buhusi
  • Stofe Buhusi
  • Stofe Buhusi

Comentarii recente

Top Commenters

 
 
Realizat de Mediafals.