3

Buhusi

Buhusenii au dominat competitia nationala de dezbateri

buhuseni dezbateri

În perioada 1- 5 octombrie 2014, în cadrul proiectului ,,Tinerii în viata comunitatii -2”, la Slanic Moldova, s-a desfasurat Competitia Nationala de Dezbateri pentru elevi, editia 2014.

Evenimentul, finantat de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Tineretului si Sportului, a fost unul de succes, dovada fiind alegerea celor 102 de elevi si profesori participanti prezenti la Slanic Moldova, ca raspuns la apelul Colegiului Tehnic ,,Ion Borcea” Buhusi si ARDOR Moldova, principal organizator, alaturi de ARDOR Oltenia, ARDOR Dobrogea si NORD ARDOR.

Spitalul buhusean, in febra acreditarii

Spital Buhusi

Spitalul buhusean este in mare fierbere. In ziua de 15 septembrie, Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor (CoNAS) a publicat o lista cu 52 de spitale care urmeaza a fi evaluate pentru obtinerea acreditarii. Dintre acestea, doar spitale sunt orasanesti, celelalte fiind spitale municipale, clinici private, spitale militare, institute etc.

Blagesti: Biblioteca, o vedeta a sufletului

La Blagesti, biblioteca are un nou sediu; modern, functional, aplaudat de cetateni. Fostul local al unei crâsme, renovat cu gust, recompartimentat, mobilat, este o adevarata oaza de civilizatie. Ofensiva culturii spirituale impotriva apucaturilor bahice este evidenta, intrucât, intr-o alta localitate a comunei, Valea lui Ion, o alta crâsma a fost transformata intr-o gradinita foarte atractiva pentru copii.

Trei englezoaice monitorizeaza calvarul maidanezilor bacauani

Trei activiste pentru drepturile animalelor, Lesley Turvey, om de afaceri, si profesoarele Jane Sanderson si Sue le Boutillier, din Anglia, au vizitat câteva adaposturi private de câini din Cernavoda, Bucuresti, Brasov, adapostul public din Bacau, dar au trecut si prin Buhusi.

Profesorii bacauani, multiplicatori europeni de informaţie

Profesori Buhusi

In Turcia a avut loc cea de-a doua mobilitate din cadrul proiectului Be-Epart (Be European Parlament Part). Proiectul este derulat, prin programul Grundtvig –Parteneriat pentru Invatare al Uniunii Europene, in perioada 2013-2015.

Pages

3

  • Hanul de la Orbic - buhusi
  • Muzeul Buhusi
  • Biserica Buhusi
  • Blocul cu 7 etaje din Buhusi
  • Parc Buhusi
  • Stofe Buhusi
  • Stofe Buhusi
  • Stofe Buhusi
  • Stofe Buhusi

Comentarii recente

Top Commenters

 
 
Realizat de Mediafals.