Trei minori au încercat să dea lovitura în centrul Bacăului

Postat de Buhusi la Joi, 10/12/2015 - 22:42
Trei minori au încercat să dea lovitura în centrul Bacăului
Tags

În plin centrul Bacăului, în noaptea zilei de 09.12- 10.12.2015, în jurul orelor 02.15, un grup format din trei minori au încercat să fure un autoturism. Agenţii locali au fost sesizaţi de martor despre faptul că în spatele blocului 6, de pe strada Ana Ipătescu, un grup de 3 adolescenţi, încearcă să forţeze usa unui autoturism.
„La fata locului s-a deplasat grupa de intervenţie a Poliţiei Locale, care i-a depistat în zona garajelor pe numiţii, P. Costică, de 16 ani, din Letea- Veche, A. Ionuţ Alin, de 14 ani, din Buhuşi şi L. Eduard, de 14 ani, din Bacău, în timp ce sustrageau dintr-o maşina un cort de camping. Urmare a controlului efectuat asupra celor în cauza, s-a constatat că acestia deţineau suma de 23,5 lei, o scară de culoare roşie şi două perechi de pantofi sport”, a precizat Florin Podoleanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Bacău.
Minorii nu au putut justifica provenienţa bunurilor, poliţiştii demarând procedura de identificare a proprietarului maşinii. Acesta a fost identificat în persoana lui B. Dan, de 62 de ani, din Bacău, care s-a prezentat la faţa locului, unde a identificat bunurile din posesia minorilor ca fiind sustrase din maşina sa, prin forţarea portierei stânga spate. Minorii şi bunurile găsite asupra lor au fost predate agenţilor Secţiei 2 Politie pentru definitivarea cercetărilor.
Sonia PAVELESCU

Sursa
ziarulevenimentul.ro