Un nou start al fotbalului buhusean

Postat de Buhusi la Dum, 23/02/2014 - 20:17
Un nou start al fotbalului buhusean

Fotbalul buhusean, care cocheta cândva cu aerul tare al competitiilor nationale, incearca sa se angajeze din nou pe spirala evenimentelor care i-ar putea atrage pe spectactori in tribune. O echipa optimista de juniori este gata de un nou start catre bucurii care ar putea fi aplaudate frumos.

Echipa a jucat pâna acum in campionatul Juniori A1, sub denumirea de A.S.O. Buhusi. Acum, sperantele sale au inceput sa fie gestionate, sub un nou nume, de Asociatia Club Sportiv Viva Feed, recent infiintata sub patronajul unui O.N.G. al cunoscutei firme VIVA FEED. Echipa se va numi CLUBUL SPORTIV VIVA FEED.

Initiatorul acestui dorit reviriment sportiv este Mihail Lupu, administratorul firmei amintite, laureat al premiilor cotidianului nostru, un Mecena care, iata, isi indreapta privirile si catre sport.

“Vrem sa facem ceva pentru Buhusi si in domeniul sportului, ne-a spus sponsorul echipei. Dorim sa avem o echipa de fotbal buna. Deocamdata, tota lumea trebuie sa stie ca suntem la inceput de drum. La nivel de rezultate, atât se poate acum. Dar vrem sa progresam.” Gheorghita Parfenie, antrenorul echipei, secondat de Ciprian Tampau, se declara optimist:

“Avem un proiect pe termen lung. Vrem sa-i atragem pe tineri catre miscare, pe buhuseni catre spectacolul de calitate. Avem un lot de tineri cu vârste cuprinse intre 17 si 18 ani, dar si alti cinci fotbalisti cu experienta. Ne-am retras din campionatul de Juniori A1, ne pregatim pentru inscrierea in liga a V-a, din campionatul viitor. Pâna atunci, cel putin o data la zece zile vom avea un meci amical. La vara vom avea si un cantonament”, spune Gheorghita Parfenie.

Duminica, sub noua denumire, echipa a sustinut primul meci amical, in compania unei echipe nemtene din liga a V-a. Oaspetii au câstigat cu 3-1, dar spectacolul si fair play-ul au cules aplauzele unor tribune infometate de bucurii despre care chiar se crede ca vor veni.