Un nou suspect retinut in cazul oribilei crime de la Buhusi, in judetul Bacau. Despre cine este vorba

Postat de Buhusi la Joi, 08/12/2016 - 20:50
Un nou suspect retinut in cazul oribilei crime de la Buhusi, in judetul Bacau. Despre cine este vorba

Exista si un al 4-lea suspect retinut in cazul oribilei crime de la Buhusi, in judetul Bacau. Acolo, un barbat de 38 de ani a fost batut crunt intr-un bar si lasat apoi pe sosea, unde a fost calcat de un camion.
Toti cei implicati sunt cunoscuti drept violenti, iar acum un an unul dintre ei a fost implicat intr-o incaierare generala.

Anchetatorii au retinut initial trei barbati, dar pe parcursul cercetarii s-a dovedit ca a fost implicat si un al patrulea.
Conflictul dintre victima si agresori a pornit de la un prieten de-al celui ucis, spun procurorii. In bar, victima s-a oferit sa il duca acasa pe amicul sau, cu un taxi. Suspectii voiau insa ca acesta sa mai ramana, asa ca s-au luat la cearta cu tanarul de 38 de ani, pe care l-au si ucis.
Felix Banila , prim-procuror, Parchetul Tribunalului Bacau: "Au agresat victima si i-au aplicat numeroase lovituri atat in interiorul barului, cat si in afara lui in drumul public, au lasat victima in drumul public, pe drumul european expusa traficului."
Agresorii au intre 22 si 37 de ani si sunt recidivisti.
Unul dintre cei patru suspecti retinuti acum este cunoscut drept volent. Acum un an a agresat clientii si agentii de paza ai unui club. In infruntare unul dintre paznici a atras in el cu un pistol cu bile de cauciuc. Ca sa se razbune, a aruncat in geamuri cu navete si pietre.
In cazul crimei toti cei implicati risca cate 22 de ani de inchisoare.

Sursa
stirileprotv.ro