Au batut un batran pentru ca n-a vrut sa le dea de mancare

Postat de Buhusi la Vin, 12/12/2014 - 09:11
catuse buhusi

Un tanar de 21 de ani si un adolescent de 14 ani sunt cercetati dupa ce au lovit un batran de 75 de ani, in casa caruia au intrat si i-au cerut sa le de mancare. Pentru ca barbatul nu a vrut sa-i serveasca, l-au lovit si i-au furat bani si alimente.

Polițiștii din Buhuși au fost sesizați la data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 10.30, de către un pensionar de 75 de ani, din localitate, despre faptul că a fost victima unei infracţiuni de lovire.

Din cercetările efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că în seara precedentă, în jurul orei 22:00, două persoane din localitate s-au deplasat la locuinţa părţii vătămate, căruia i-au solicitat să îi servească cu mâncare, iar când au fost refuzate, pe fondul consumului de alcool i-au aplicat acesteia mai multe lovituri în zona feţei.

Pe timpul efectuării cercetărilor victima a observat că din locuinţă îi lipsesc alimente și suma de 80 lei.

Cele două persoane, un minor de 14 ani și un tânăr de 21 de ani, au fost identificate și conduse la sediul Poliției Orașului Buhuși.

Față de tânărul de 21 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi cu propunere de arestare preventivă.