politia rutiera

Buhusi

Dosar penal pentru conducere fără permis

Dosar penal pentru conducere fără permis

La data de 24 martie a.c , polițiștii Poliției Orașului Buhuși au depistat un bărbat de 48 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor pe strada Alexandru Ioan Cuza din orașul Buhuși.

Din verificările polițiștilor s-a stabilit că bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul permis de conducere.

Şoferii NU sunt obligaţi să păstreze în maşină schiţa caroseriei autoturismului

Şoferii NU sunt obligaţi să păstreze în maşină schiţa caroseriei autoturismului

Şoferii nu sunt obligaţi să păstreze în maşină schiţa caroseriei maşinii pe care o conduc. Informaţia care circulă în acest sens pe internet de mai bine de un an a fost dezminţită de autorităţi. Poliţia spune că e vorba doar de o recomandare şi că, în mod sigur, nu se dau amenzi în lipsa schiţei.

Un buhusean, fugarit de politie trei kilometri pentru ca nu a oprit la control

Un buhusean, fugarit de politie trei kilometri pentru ca nu a oprit la control

La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism care circula pe D.J 159 Racova.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, iar polițiștii au procedat la urmărirea vehiculului pe o distanță de aproximativ 3 km.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 26 de ani din orașul Buhuși.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.

Motociclist accidentat la Racova

Motociclist accidentat la Racova

Accidentul de circulatie s-a petrecut in aceasta seara, in localitatea Racova.

Potrivit politistilor, un sofer de 48 de ani, din judetul Bacau, in timp ce conducea un autoturism catre Buhusi, la un moment dat a efectuat viraj la stânga fara sa se asigure corespunzator si a intrat in coliziune cu o motocicleta, inmatriculata in Neamt, condusa de un tânar de 35 de ani.

In urma impactului, motociclistul a fost ranit si a fost transportat la un spital din judetul Neamt, pentru a primi ingrijiri medicale.

Eveniment rutier produs pe fondul conducerii sub influența alcoolului

etilotest

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii din orașul Buhuși au fost sesizați despre faptul că pe strada Libertății din localitate se află un autoturism răsturnat.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit în urma primelor verificări efectuate că un tânăr de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertății a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat în şanţul de lângă carosabil, avariind autoturismul .

Conducătorul auto emana halenă alcoolică și a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Pagini

politia rutiera

  • Hanul de la Orbic - buhusi
  • Muzeul Buhusi
  • Biserica Buhusi
  • Blocul cu 7 etaje din Buhusi
  • Parc Buhusi
  • Stofe Buhusi
  • Stofe Buhusi
  • Stofe Buhusi
  • Stofe Buhusi

Comentarii recente

Top Commenters

 
 
Realizat de Mediafals.