Viva Activ Buhusi Buhusi

Cupa Viva Activ Buhusi, ed. a III-a, cat. U10: Mici si incrancenati

Partide cu ritm ridicat si nerv, de asta au avut parte spectatorii buhuseni, in cea de-a doua zi a Cupei Viva Activ Buhusi. Am putea spune ca micutii fotbalisti stiu neasteptat de bine jocul, iar unii dintre ei sunt promisiuni pentru fotbalul mare, asa cum a observat si cunoscutul antrenor Toader Stet, observator al competitiei din partea Federatiei Romane de Fotbal.

Cupa Viva Activ Buhusi, editia a III-a / Categoria U13

Prima zi a marii competitii organizate de CS Viva Activ, Primaria Buhusi Si Bio Feed Buhusi a fost captivanta. Practic, spectatorii au fost in priza la fiecare meci, chiar Si la cele incheiate cu victorii categorice. Iar asta pentru ca fotbalul in sala este extrem de dinamic, iar bijuteriile tehnice abunda. Unde mai pui ca au fost si meciuri cu rasturnari de scor sau final incert, tensionat, culminând cu finala, in care viitoarea campioana a condus cu 2-0, dar adversara sa a rasturnat la 3-2; imediat, a survenit egalarea dintr-un penalty just acordat, dupa care s-a auzit fluierul de final.

Buhusi, capitala de Craciun a fotbalului juvenil

Cooperând cu 12 sponsori, BIOFEED Buhusi și Primaria Buhusi organizează a III-a editie a Cupei C.S. VIVA ACTIV, in perioada 17-22 decembrie 2016, la Sala Sporturilor, dorind sa aduca „un strop din magia Craciunului”.

Ieri, o conferinta de presa de la care n-au lipsit primarul Vasile Zaharia, Mihail Lupu, administratorul BIOFEED, si fostul fotbalist Daniel Scânteie, a fost dat startul… emotional al unei intreceri la care vor fi prezente echipe de mini-fotbal din toata tara.

viva buhusi

Prim-plan: etapa a noua a campionatului Ligii a IV-a a consemnat retragerea din competitie a celor de la Viva Activ Buhusi. Promovata in vara, gruparea buhuseana acuza probleme de ordin financiar care nu-i permit continuitatea decât la nivelul echipelor de juniori. Toate rezultatele inregistrate de buhuseni pâna acum in Liga a IV-a vor fi anulate.

buhusi

orasul buhusi

buhusi

orasul buhusi

noutati buhusi

imagini buhusi

site buhusi, stiri despre oras, imagini din buhusi

Subscribe to RSS - Viva Activ Buhusi